Skip to main content

FAQ

Antwoord op uw vragen

Wat kost een website?

Het korte antwoord is vanaf €1100 excl. BTW voor een custom ontworpen website. Dit is onze standaard, vanaf deze prijs kunnen wij uw website degelijk bouwen. Verder is het prijskaartje van een website afhankelijk van de functies & het design. Wanneer een webdesigner u gelijk een prijs noemt, dan zit u verkeerd. Vergelijk het met de vraag “wat kost een auto?”. Uiteraard zijn er auto’s in verschillende prijsklassen. Een webdesigner die zijn vak verstaat zal eerst precies moeten weten wat uw wensen zijn.

Wilt u snel een indicatie van de kosten? Kijk eens door ons portfolio. Ziet u een website die qua functies en ontwerp aansluit op uw wensen? Bel ons en wij vertellen u wat een vergelijkbare website zou kosten. Daarna komen we graag bij u langs, bespreken uw wensen en schrijven we een passende offerte.

Waarom een website laten bouwen?

Wanneer u zelf aan de slag gaat met een website mist u ten eerste; veel SEO aandachtspunten. Ook bij budget webdesign word hier noodgedwongen aan voorbij gegaan. Ten tweede; klopt het optische gedeelte van uw website misschien op uw pc scherm. Maar klopt het ook op uw telefoon en op alle andere resoluties pc, laptop, tablet en smartphone schermen? Is dit allemaal afgestemd? Onder de €1000,- kan niemand het werk leveren wat nodig is. Wij zorgen er altijd voor dat uw website vanaf het fundament goed in elkaar zit. SEO passen wij toe tot in de kern van elk element zichtbaar en onzichtbaar op uw website. En daarnaast zal uw website op elk scherm optimaal functioneren. Vaak zijn er aparte oplossingen nodig voor een pc en smartphone scherm die uiteraard alleen op het desbetreffende scherm mogen worden weergegeven. In een vrijblijvend offerte gesprek leggen we u graag wat meer uit.

Waarom kiest u 3D Webdesign?

 • Kwalitatief webdesign en door onze bedrijfsopbouw betaalbaar.
 • Meer dan 18 Jaar en 100+ websites ervaring.
 • Wij werken voor u, u bepaalt.
 • Alles kan! Laat ons meekijken naar uw favoriete internetsites en wij bouwen uw website graag in die richting.
 • Custom op uw bedrijf gesneden webdesign, geen template websites.
 • De zichtbare en de niet zichtbare kant van uw website pakken wij behoorlijk aan. Dit is voor onze prijs best uniek!

Hoe werkt het webdesign?

 1. Een vrijblijvend gesprek. U leert ons kennen en wij geven u advies mbt functies en het schrijven van uw tekst.
 2. Wij stellen u een offerte op.
 3. Aanleveren van de inhoud voor de website.
 4. Wij starten met het ontwerp.
 5. U kijkt mee tijdens het webdesign.
 6. De website testen we grondig op de testserver.
 7. Bij groen licht gaat uw nieuwe website online!
 8. Onderhoud & hosting. Wij houden de website up-to-date dit is belangrijk voor uw SEO.
Meer weten over onze werkwijze

Hoe lang duurt het ontwerp van een website?

Dit is in eerste instantie afhankelijk van de grootte en functies. Uiteraard is het ook afhankelijk van de drukte bij ons. Tijdens het offerte gesprek geven wij u een verwachte opleverdatum.

Wat ons helpt in het web development proces is het tijdig beschikken over de content. Met content bedoelen we: de tekst, eventuele foto’s en andere zaken die op uw website komen.

Voor welke bedrijven werken jullie?

Wij ontwerpen websites voor het MKB tot aan de succesvolle ZZPer. Van een hotel website met ingebouwd boekingssysteem tot een uitzendbureau website met vacature systeem. Maar ook de eenvoudige website voor bv een hovenier of advocaten kantoor, maken we graag een unieke ervaring van.

Bieden jullie hosting aan?

Wij verzorgen de juiste hosting zodat uw website ook snel is. Bij problemen zijn we er gelijk bij. Wij werken met de door ons geselecteerde servers zodat uw website altijd de nodige server capaciteit heeft.

Ontwikkelen jullie meertalige websites & webshops?

Ja wij ontwikkelen meertalige WordPress websites webshops. Dit doen we op basis van de best aangeschreven software WPML / WooCommerce, zodat het systeem soepel loopt en optimaal bij te houden is.

Maken jullie mobiel vriendelijke websites?

Ja, wij maken sinds 15 jaar elke website mobiel, computer en tablet vriendelijk / responsive.

Kan ik zelf aanpassingen doen aan mijn website?

U kunt zelf aanpassingen doen. We maken uw website namelijk zo, dat de tekstuele aanpassingen eenvoudig zijn. In onze klantenomgeving vindt u handige video’s met uitleg hierover.

Foto’s helpen wij u graag mee, kosteloos. Het juist toevoegen en/of aanpassen van foto’s is namelijk belangrijk voor SEO. Als wij u hiermee helpen dan houdt u uw website snel en op de hoogste SEO standaard. In ons managed hosting pakket zitten kleine aanpassingen inbegrepen zoals; het aanpassen of toevoegen van foto’s. Hier zijn wij snel mee 1-3 werkdagen.

Heeft u een andere vraag?

Stel hem gerust via het formulier of bel.

0611833156