Skip to main content

Webdesign projecten

Mooie en effectieve websites ontwikkelen is wat wij @3DWebdesign graag doen! Hoe meer positieve reacties op uw nieuwe website, hoe tevredener wij zijn. Ons werk gaat van webdesign tot DTP. Bekijk snel een aantal van onze recente projecten.

Spring levend op het internet

Website Vins Groen

Voor de altijd vriendelijke hovenier Vincent uit Nuth maakten wij een duidelijke website. Een mooi visitekaartje online, het offline visitekaartje ontwierpen wij ook.

Foto’s op locatie & klantcontact

We gingen een aantal dagen een paar uurtjes met Vincent mee. Dit is wat wij graag doen; even van het bureau vandaan en foto’s maken die perfect in het webontwerp passen. Zo bouwen we ook snel een goed contact op met de klant. Tijdens het maken van de foto’s zijn er vaak al wat zaken te bespreken mbt de ontwikkeling van de website. De klant kan overigens realtime meekijken vanaf het moment dat het webdevelopment in een ver genoeg stadium is. De website in aanbouw is op onze testserver te volgen.

webdesign hovenier
logo ontwerp hovenier

Logo ontwerp

Naast de website ontwierpen we een fris logo voor het hoveniers bedrijf. Waarom het vogeltje in de boom? Heel simpel; gezien is onthouden. Door het vogeltje onthoudt men het logo sneller. Mensen worden aangetrokken door afbeeldingen van mensen of dieren, met name door de ogen.

webdesign zaaltje 3d webdesign

Webdesign voor Knus bij Sher

Nieuwe website voor het feestzaaltje van Sher in Almere. In de WordPress website integreerden we een handig boekingssysteem. De module is eenvoudig te beheren voor onze klant en afspraken zijn gemakkelijk te boeken voor de bezoekers.

Boekingsmodule in huisstijl

Iets wat vaak (bewust) vergeten wordt is het stylen van de boekingsmodule in uw huisstijl. Wij besteden wel aandacht aan elke module die we inbouwen, ongeacht het budget. Elke module krijgt de look en feel die bij uw bedrijf en in de website past. Het geeft de bezoeker ook een stukje extra gebruikersgemak.

knus bij Sher

CSS font animatie

Wij ontwierpen deze opvallende CSS animatie voor de homepage. CSS is een belangrijkste programmeertaal voor de stijl opmaak en het responsive maken van websites. Maar u kunt er dus ook bewegende animaties mee programmeren. Het voordeel tegenover video animaties is dat geprogrammeerde animaties op elke grootte scherm haarscherp zijn.

Probeert u het maar eens; zoom in op de animatie en hij zal even scherp blijven.

Meer dan 100 web-projecten in 18 jaar

3d webdesign logo