Skip to main content

U wilt zelf een website maken?

Om meteen met de spreekwoordelijke deur in huis vallen; dit is vaak niet de slimste aanpak. Laten we even kort de tijd nemen om te ontdekken waarom.

zakelijke websites

SEO aanpakken

Bij het creëren van uw eigen website staan we voor enkele opwindende uitdagingen. Ten eerste, SEO – de ruggengraat van online succes. Weet u zeker dat u alle SEO-aandachtspunten aanpakt? Zelfs bij webdesign met een klein budget wordt dit soms over het hoofd gezien. Uw website verdient het om serieus aangepakt te worden, net als uw bedrijf doet voor uw klanten!

Responsive webdesign

Ten tweede, laten we het hebben over visueel design voor verschillende media. Misschien ziet uw zelf ontwikkelde website er prachtig uit op uw pc-scherm, maar wat gebeurt er als mensen hem bekijken op hun telefoon, tablet of andere pc’s met verschillende schermresoluties? Wij nemen dit serieus! Wij zorgen ervoor dat uw website naadloos overal schittert, van een 27-inch desktopmonitor tot het compacte scherm van een smartphone. Dit is precisiewerk.

zakellijk webdeisgn webdesign

Straal vertrouwen uit met een krachtige website

Stel je voor: een vakkundig ontworpen website die uw bedrijf ongeëvenaarde uitstraling geeft. Alles is naadloos geïntegreerd en functioneert als een goed geoliede machine. Met bijna twee decennia gepassioneerde webontwikkeling en voortdurende innovatie, hebben wij de expertise om elk project aan te pakken:

  • uw hotelwebsite met eigen reserveringssysteem en krachtige foto’s en drone beelden van ook de omgeving;
  • uw gebruikersvriendelijke uitzendbureauwebsite met een eigen vacaturebank;
  • een hoog interactieve website voor uw kunstgalerie;
  • een springlevende website voor uw kaperszaak;
  • ….noem het maar op!

Wij helpen u met passie aan de website die naadloos bij uw bedrijf past!

Webdesign kost als beginner veel tijd

Het maken van uw eigen website vraagt veel van uw kostbare tijd. Laten we eerlijk zijn, de tijd die u als ondernemer in uw eigen website steekt, is vaak minder effectief dan de tijd van een ervaren webdesigner. Kiezen voor professioneel webdesign resulteert in een veel krachtiger eindresultaat. Tenzij u bereid bent om u maanden of zelfs jaren in webdesign te verdiepen. Waarom kostbare tijd verspillen aan het worstelen met webdesign? U kunt die tijd beter besteden aan wat er echt toe doet: uw bedrijf laten groeien!

Enkele andere aspecten van goed webdesign

  • Beveiliging. Dit gaat verder dan enkel het installeren van een SSL-verbinding en een beveiligingsplugin. Vooral 3rd party plugins, die vaak worden gebruikt bij budget- en zelfbouwwebsites, vormen een potentiële bron van beveiligingslekken.
  • Snelheid. Wij ontwikkelen uw website zonder onnodige ballast /bloat; overbodige software die uw website vertraagt.
  • Gebruikersvriendelijkheid. Het vereist vakmanschap om een website te ontwikkelen die op alle schermen een naadloze en plezierige ervaring biedt. Dit wordt ook wel UX-design (user experience) genoemd. We optimaliseren bewust zaken en passen het ontwerp aan voor de mobiele versie, zonder dat u iets belangrijks mist. We benaderen het mobiele ontwerp zo dat er minder nodig is om dezelfde informatie over te brengen.
  • Uniek ontwerp. Elke website die we maken, is uniek. We maken geen gebruik van standaard WordPress-thema’s voor het ontwerp; in plaats daarvan ontwerpen we uw website volledig op basis van uw wensen. Dit betekent dat bijna alles mogelijk is binnen uw visie en budget.

Bij ons bent u er zeker van dat al deze genoemde aspecten, en nog vele anderen, met de grootste zorgvuldigheid worden aangepakt.

Wij adviseren u graag vrijblijvend

Wilt u meer weten? Laten we een gratis adviesgesprek plannen en vrijblijvend uw webdesign mogelijkheden bekijken. Wij delen graag onze kennis met u!

Laten we kennis maken!