1. Werkwijze

Leer ons kennen in een vrijblijvend gesprek. U vertelt ons uw wensen en wij adviseren u. We laten u vervolgens zien wat wij doen, en waarom. U krijgt tips voor het schrijven van de website tekst. Voor de beste zoekmachine optimalisatie. Maar geen zorgen! Tijdens het webdesign helpen we u met een SEO proof tekst.

2. Offerte

Na het gesprek weten wij wat u wilt en schrijven u een passende offerte. Neem daarna rustig wat tijd om u wat breder te oriënteren op het gebied van webdesign bureaus. Zo bent u zeker van de juiste keus.

3. Webontwikkeling

U levert ons de inhoud voor uw website aan. Wij optimaliseren de tekst nog eens goed voor zoekmachines (SEO). Dan kan het vormgeven van uw nieuwe website beginnen. Dit doen wij op een testserver. Uw eventuele oude site blijft tijdens het proces online.

Meer over bedrijfsfotografie

4. Evaluatie en testen

Zodra uw nieuwe website goed in de stijgers staat krijgt u een link naar de testserver. Vanaf dit punt kunt u meekijken, meedenken en meesturen. Zo komen we tot de website die bij u past.

Als u helemaal tevreden bent. En wij klaar zijn met het werk achter de schermen. Testen we de website grondig.

5. We gaan online!

Bij groen licht van u gaan we online! Het duurt doorgaans een uur om uw nieuwe website te lanceren.

Misschien komen er verbeter punten naar boven, die niet opvielen in de testfase. Wij blijven in contact na de lancering van uw nieuwe website en pakken de verbeter punten op!

Offertegesprek aanvragen

6. Hosting en onderhoud

Wij hosten uw website op een snelle server en houden uw website technisch in top conditie. Zo is uw website altijd veilig en snel. Dit is waar Google van houdt; een altijd up-to-date website.

Managed hosting

Ideaal voor een bedrijfswebsite vanaf €125 excl. BTW per jaar. Naast de updates zijn ook de kleine aanpassingen gratis, zoals bv de prijslijsten aanpassen van uw B&B.

Stap met ons professioneel het internet op.