Skip to main content

1. Werkwijze

Leer ons kennen in een vrijblijvend gesprek. U vertelt ons uw wensen en wij adviseren u. We laten u vervolgens globaal zien wat wij doen als wij een website ontwerpen, en waarom. U krijgt tips voor het schrijven van website teksten en titels. Tijdens het webdesign helpen we u verder met een SEO proof tekst.

2. Offerte

Na het gesprek weten wij wat u wilt en schrijven u een passende offerte. Daarna heeft u 3 maanden de tijd om te beslissen. Zo bent u zeker van de juiste keus.

3. Webontwikkeling

U levert ons de inhoud voor de website aan. Wij bekijken de tekst nog eens goed mbt SEO. Dan kan het vormgeven van uw nieuwe website beginnen. Dit doen wij op een testserver. Uw huidige website blijft tijdens het proces online.

Meer over bedrijfsfotografie

4. Evaluatie en testen

Zodra uw nieuwe website goed in de stijgers staat krijgt u een link naar de testserver. Vanaf dit punt kunt u meekijken, meedenken en meesturen. Zo komen we tot de website die bij u past. Laat gerust ook anderen alvast even meekijken.

Als u helemaal tevreden bent, en wij klaar zijn met het werk achter de schermen. Testen we de website nog eens grondig.

5. We gaan online!

We gaan aan we online! Het duurt doorgaans een uur om uw nieuwe website te lanceren.

Misschien komen er verbeter punten naar boven, die niet opvielen in de testfase. Wij blijven in contact na de lancering van uw nieuwe website en pakken de verbeter punten op!

Offertegesprek aanvragen

6. Hosting en onderhoud

Wij hosten uw website op een snelle server en houden uw website in top conditie. Zo is uw website altijd veilig en snel.

Managed hosting

Ideaal voor een bedrijfswebsite vanaf €125 excl. BTW per jaar. Naast de updates zijn ook de kleine aanpassingen gratis, zoals bv de prijslijsten aanpassen van uw B&B.

Stap met ons professioneel het internet op.