Skip to main content

1. Werkwijze webdesign

Leer ons kennen in een vrijblijvend gesprek. We nodigen u graag uit bij ons op kantoor. U vertelt ons over uw wensen, en wij staan klaar om u te adviseren. Tijdens dit gesprek geven we u een eerste glimp van ons webdesignproces en de redenen achter onze keuzes. Bovendien voorzien we u van waardevolle tips voor het schrijven van effectieve websitecontent en pakkende titels & longtail zoekwoorden. Ook AI (ChatGPT) speelt hierin een rol.

2. Offerte

Na het gesprek weten wij wat u wilt en schrijven u een passende offerte. Als goed gebruik beschrijven wij in de bijgaande mail nog eens de hoofdpunten, die uit het gesprek zijn gekomen. Wat er bij uw website toe doet en wat uw wensen zijn. Daarna heeft u rustig de tijd om te beslissen. Zo bent u zeker van de juiste keus.

3. Webontwikkeling

U levert ons de tekstuele inhoud voor de website aan. En of wij schrijven deze geheel of gedeeltelijk in samenwerking met u en met behulp van AI. Dan kan het vormgeven van uw nieuwe website beginnen. We werken op een developmentserver, zodat een eventuele huidige website tijdens dit proces gewoon online blijft.

Ontdek bedrijfsfotografie en video

4. Evaluatie en testen

Zodra uw nieuwe website stevig in de steigers staat, ontvangt u de link naar onze testserver. Vanaf dit moment kunt u meekijken, meedenken en meesturen. Laat gerust ook anderen alvast even meekijken. Samen komen we tot de website die naadloos bij uw bedrijf en doelgroep past.

Als u volledig tevreden bent en wij klaar zijn met het werk achter de schermen, volgt een grondige testronde voor de website.

5. We gaan online!

Het moment waarop we online gaan! Over het algemeen duurt het slechts een uur om de nieuwe website voor uw bedrijf te lanceren.

Mochten er na de lancering verbeterpunten naar voren komen die in de testfase niet opvielen, wees gerust – we blijven in contact en pakken deze punten snel op.

Offertegesprek aanvragen

6. Hosting en onderhoud

We verzorgen de hosting van uw website op een snelle server en zorgen ervoor dat uw website altijd in topconditie verkeert. Zo blijft deze veilig en razendsnel.

Managed hosting

Ontdek onze beheerde hosting, ideaal voor zakelijke websites vanaf €150 excl. BTW per jaar. Naast regelmatige updates zijn kleine aanpassingen, zoals het bijvoorbeeld het bijwerken van prijslijsten voor uw B&B, ook inbegrepen.

Premium managed hosting met content optimalisatie

Naast Managed hosting gaan we het liefst een stapje verder en optimaliseren we het design van uw website en uw content met de jaren. Wilt u hier meer over weten en wat dit voor uw bedrijf kost? Dit leggen we u graag uit in een gratis adviesgesprek.

Stap met ons professioneel het internet op.