Skip to main content

FAQ

Antwoord op uw vragen

Wat kost een website?

Het antwoord is eenvoudig: vanaf €1200 excl. BTW kunt u genieten van een op maat gemaakte website die solide en betrouwbaar is. Dit is onze standaard, en vanaf dit punt zorgen we ervoor dat uw website stevig staat. De uiteindelijke prijs van uw website hangt echter af van de functionaliteit en het design dat u verkiest. Het is als vragen ‘wat kost een auto?’ – auto’s variëren enorm in prijs. Een kundige webdesigner begrijpt dit en zal eerst uw specifieke wensen willen begrijpen.

We begrijpen dat u wellicht een snelle kostenindicatie wilt. Daarom bieden we graag een gratis adviesgesprek bij u of bij ons aan. We brengen samen uw wensen in kaart en helpen u met de juiste keuzes te maken. Vervolgens stellen we een offerte op maat voor u op. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we willen dat u zich op uw gemak voelt bij elke stap van het proces.

Kan ik zelf een website bouwen?

Bij het creëren van uw eigen website staan we voor enkele opwindende uitdagingen. Ten eerste, SEO – de ruggengraat van online succes. Weet u zeker dat u alle SEO-aandachtspunten aanpakt? Zelfs bij budget webdesigners wordt dit soms over het hoofd gezien.

Ten tweede, laten we het hebben over visueel design voor verschillende media. Misschien ziet uw website er prachtig uit op uw pc-scherm, maar wat gebeurt er als mensen hem bekijken op hun telefoon, tablet of andere pc’s met verschillende schermresoluties?

Meer lezen hierover

Waarom kiest u 3D Webdesign?

 • Kwalitatief webdesign en door onze bedrijfsopbouw betaalbaar.
 • Meer dan 18 Jaar en 100+ websites ervaring.
 • Wij werken voor u, u bepaalt.
 • Alles kan! Laat ons meekijken naar uw favoriete internetsites en wij bouwen uw website graag in die richting.
 • Custom op uw bedrijf gesneden webdesign, geen template websites.
 • De zichtbare en de niet zichtbare kant van uw website pakken wij behoorlijk aan. Dit is voor onze prijs best uniek!

Hoe werkt het webdesign?

 1. Een vrijblijvend gesprek. U leert ons kennen en wij geven u advies mbt functies en het schrijven van uw tekst.
 2. Wij stellen u een offerte op.
 3. Aanleveren van de inhoud voor de website.
 4. Wij starten met het ontwerp.
 5. U kijkt mee tijdens het webdesign.
 6. De website testen we grondig op de testserver.
 7. Bij groen licht gaat uw nieuwe website online!
 8. Onderhoud & hosting. Wij houden de website up-to-date dit is belangrijk voor uw SEO.
Meer lezen over onze werkwijze

Hoe lang duurt het ontwerp van een website?

Dit is in eerste instantie afhankelijk van de grootte en functies. Uiteraard is het ook afhankelijk van de drukte bij ons. Tijdens het offerte gesprek geven wij u een verwachte opleverdatum.

Wat ons helpt in het web development proces is het tijdig beschikken over de content. Met content bedoelen we: de tekst, eventuele foto’s en andere zaken die op uw website komen.

Voor welke bedrijven werken jullie?

Wij ontwerpen websites voor het MKB tot aan de succesvolle ZZPer. Van een hotel website met ingebouwd boekingssysteem tot een uitzendbureau website met vacature systeem. Maar ook de eenvoudige website voor bv een hovenier of advocaten kantoor, maken we graag een unieke ervaring van.

Bieden jullie hosting aan?

Wij verzorgen de juiste hosting zodat uw website ook snel is. Bij problemen zijn we er gelijk bij. Wij werken met de door ons geselecteerde servers zodat uw website altijd de nodige server capaciteit heeft.

Ontwikkelen jullie meertalige websites & webshops?

Ja wij ontwikkelen meertalige WordPress websites webshops. Dit doen we op basis van de best aangeschreven software WPML / WooCommerce, zodat het systeem soepel loopt en optimaal bij te houden is.

Maken jullie mobiel vriendelijke websites?

Ja, wij maken sinds 15 jaar elke website mobiel, computer en tablet vriendelijk (responsive).

Kan ik zelf aanpassingen doen aan mijn website?

U kunt zelf aanpassingen doen. We maken uw website namelijk zo, dat de tekstuele aanpassingen eenvoudig zijn. In onze klantenomgeving vindt u handige video’s met uitleg hierover.

Foto’s helpen wij u graag mee, kosteloos. Het juist toevoegen en/of aanpassen van foto’s is namelijk belangrijk voor SEO. Als wij u hiermee helpen dan houdt u uw website snel en op de hoogste SEO standaard. In ons managed hosting pakket zitten kleine aanpassingen inbegrepen zoals; het aanpassen of toevoegen van foto’s. Hier zijn wij snel mee 1-3 werkdagen.

Heeft u een andere vraag?

Stel hem gerust via het formulier of bel.

0611833156